. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA PACIENTILOR
. 03
EVOLUTIE
. 04
FIDELIZARE
. 05
MANOPERE SI TRATAMENTE
. 06
CONTRACTE
. 07
AGENDA DE PROGRAMARI
. 08
VANZARI
. 09
STOCURI
. 10
CONTABILITATE PRIMARA
. 11
SITUATIE FINANCIARA
. 12
PUBLICITATE SI MARKETING
. 13
CONTROL ACCES
. 14
RAPOARTE
. 15
STATISTICI
 
Suport
DOWNLOAD
 
 

Bril

SPA

Briliant Technologies Group

software profesional pentru clinici de tratament si SPA


 

      BrilSPA Professional  reprezinta solutia software completa pentru clinici de tratament si SPA, oferind in permanenta utilizatorilor, un control complet asupra activitatilor desfasurate in cadrul clinicii, reducand in mod semnificativ timpul acordat acestora.

      Folosind BrilSPA Professional veti aduce un plus de excelenta in serviciile SPA oferite, acest lucru reflectandu-se in mod evident in gradul de multumire a pacientilor dumneavoastra.

      Cu ajutorul BrilSPA Professional veti putea urmari situatia pacientilor, a manoperelor si a tratamentelor efectuate, a programarilor, a situatiei financiare a fiecarui pacient in parte si veti putea tine evidenta gestiunii, a salaratilor, a facturarii si a incasarilor intregii clinici.

     Deasemenea prin sistemul de rapoarte si statistici existent, cu BrilSPA Professional veti fi in permanenta la curent cu situatia clinicii si veti avea la dispozitie o serie de documente necesare pentru satisfactia pacientilor si pentru indeplinirea obligatiunilor legale.

      Creat de o echipa de profesionisti in domeniu, formata deopotriva din tehnicieni, manageri si personal cu experienta, BrilSPA Professional reprezinta unealta de baza in informatizarea clinicii dumneavoastra asigurand o securitate maxima a fluxului de informatii si o micsorare considerabila a volumului de munca necesar birocratiei din acest domeniu.

citeste mai multe >>
 

 

      Creat pentru a acoperi nevoile oricarui tip de clinica de tratament si SPA, BrilSPA vine in intampinarea cerintelor fiecarui client prin varianta sa completa de distributie Professional completata cu modulele Enterprise, Marketing, Interactive, Online si ID reusind sa ofere solutia ideala pentru fiecare tip de afacere.

 
BrilSPA Enterprise   BrilSPA Marketing
 
      Modulul Enterprise reprezinta unealta suprema in controlul afacerii de la distanta si in centralizarea datelor la nivel global, oferind managerilor posiblitatea de a  lua decizii in timp real.         Modulul Marketing ofera posibilitatea crearii de campanii de marketing prin SMS, Email si Telefon, astfel aducand pacienti noi si tinand pacientii actuali informati, multumiti si dornici de a primi mai mult.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilSPA Interactive   BrilSPA Online
 
      Modulul Interactive transforma orice calculator intr-o receptie interactiva si un sistem interactiv de informare pentru pacienti, oferind informatii despre serviciile oferite si despre contul pacientului.         Modulul Online reprezinta legatura dintre afacerea dumneavoastra si mediul Web, putand oferi astfel vizitatorilor o platforma rapida de a se informa, de a cumpara si de a face programari.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilSPA ID   BrilSPA HR
   
      Modulul ID permite controlul intregului flux de persoane din cadrul clinicii, prin intermediul cardurilor sau bratarilor de identificare.           Modulul HR permite calculul automat al salariului fiecarui angajat, in functie de procentele stabilite si de bonusarile acordate.

citeste mai multe >>

   citeste mai multe >>

 


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro